Pogosta vprašanja   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se   Tvoj profil   Zasebna sporočila   Prijava 




PREBUJANJE ATLANTIDE

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    www.eshambeila.com Seznam forumov -> NAPOVED DOGODKOV
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Goga
Administrator foruma


Pridružen/-a: 05.08. 2008, 00:02
Prispevkov: 2402
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 05 Nov 2009 11:56    Naslov sporočila: PREBUJANJE ATLANTIDE Odgovori s citatom

PREBUJANJE ATLANTIDE

V času zlate dobe Atlantide smo ljudje imeli izredno razvite psihične darove, imeli smo sposobnosti, ki jih z današnjim umom težko razumemo. Sedaj prihaja čas, ko se to starodavno znanje zopet obuja in pridobivamo moč in modrost, ki smo ju nekoč izkusili. Če vas mika izvedeti več o zlati dobi Atlantide in takratni kulturi ter izvajati vaje in meditacije, ki so jih nekoč uporabljali med drugim tudi visoki svečeniki in svečenice iz Atlantide za urjenje svojih duhovnih zmožnosti, se mi pridružite na tedenskih srečanjih, ki jih bom začeli izvajati v mesecu novembru. Skozi ta srečanja bomo uravnavali možganske polovice, se povezovali z nadangeli in vnebovzetimi mojstri, nadzorovali stvari z močjo misli, uporabljali srebrno-vijolični plamen transmutacije, se povezovali s samorogi, delali vaje s kristali, izvajali psihometrijo, kanaliziranje, uravnavali delovanje vseh 12. čaker, brali avro, delali vpoglede na daljavo, zdravili z zvokom in še mnogo več. Skratka, gre za praktične delavnice, ki vas bodo energetsko pripravile na vse, kar prinaša leto 2012 in prihodnost.

Lokacija: ESHAMBEILA, Enost, obilje in večnost, Plinarniška 4/1. nadstropje, Celje

Datum in čas: vsako sredo od 17.30 do 19.30

Energetska izmenjava: 20 €/posamezno srečanje ali 53 €/celoten mesec

Prijave: eshambeila@gmail.com ali 041 67 44 88

Program vodi Goga Pečnik, duhovna učiteljica, zdravilka, intuitivna svetovalka, mojstrica reikija, ANGEL THERAPIST®, medij in inštruktorica ThetaHealinga™.

11. 11. 2009 si bomo bolj podrobno pogledali začetke zlate dobe Atlantide, kako so se v tistem času spoprijemali z rojstvom, poroko in smrtjo ter povezavo prebivalcev z živalmi. Izvedli bomo tudi tri vaje izkustvene narave.

18. 11. 2009 se bomo posvetili prebivališčem in preživljanju prostega časa v Atlantidi, sobivanju z naravo ter si pogledali, katera možganska polovica pri vas bolj prevladuje, leva ali desna. V času zlate dobe Atlantide so ljudje uporabljali pretežno desno možgansko polovico, medtem ko današnja sodobna družba bolj uporablja levo možgansko polovico. Cilj nove dobe je predvsem uravnati delovanje obeh možganskih polovic.

25. 11. 2009 bomo govorili o raznih obredih, ki so jih izvajali v Atlantidi, o labirintih, o angelih in samorogih ter se pri izvajanju praktičnih vaj osredotočili predvsem na energijo hvaležnosti.

2. 12. 2009, na dan polne lune bomo naredili mogočno meditacijo zaključkov. Pred tem pa vas bom seznanila, kako so se v času Atlantide izobraževali, potovali in miselno zdravili.

9. 12. 2009 bomo razpravljali o energetski zaščiti Atlantide, o kristalnih piramidah in njihovih lokacijah, kar se vedno bolj čuti v današnjem času in bomo obiskali bivališče enega izmed vnebovzetih mojstrov. Spoznali se boste tudi z mojstri dvanajstih žarkov.

16. 12. 2009 Pozejdonov tempelj in (egipčanska) Sfinga so bili ključnega pomena za prebivalce Atlantide. Pogledali si bomo tudi na kakšen način je potekalo izobraževanje svečenikov in svečenic. Izvedli bomo vajo za nadzorovanje uma in spremenili temperaturo svojega telesa.

23. 12. 2009 Na ta dan, ko nas pričenjajo obkrožati posebne energije 12. dni božiča, bomo eno srečanje posvetili delu s samorogi, bitji čiste svetlobe, ki obujajo naše dušno poslanstvo. Povezali se boste s svojim osebnim samorogom in naredili še veliko drugih vaj v zvezi s samorogi.

Idea Goga

_________________
GOGA PEČNIK
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom znanosti
praktik Ponovne povezave
ATP® in MEDIJ, naziva pridobljena pri Doreen Virtue,
Obišči mojo spletno stran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Goga
Administrator foruma


Pridružen/-a: 05.08. 2008, 00:02
Prispevkov: 2402
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 22 Dec 2009 12:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj vas spomnim, da je jutrišnje srečanje posvečeno delu s samorogi.

Naslednji teden pa bomo izvedli en čudovit obred opuščanja pod okriljem polne lune in se znebili vsega tistega, kar vam ne služi več. Hkrati bomo pretestirali vsa podzavestna prepričanja na to temo in se osvobodili določenih spon.

Obe delavnici bosta trajali 4 ure. Energetska izmenjava za posamezno delavnico je 35 € ali 53 e za obe skupaj.

Lepo vabljeni.

Razz Goga
_________________
GOGA PEČNIK
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom znanosti
praktik Ponovne povezave
ATP® in MEDIJ, naziva pridobljena pri Doreen Virtue,
Obišči mojo spletno stran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    www.eshambeila.com Seznam forumov -> NAPOVED DOGODKOV Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

orangeGrove style designed by Hutchy of hutchyopendns.com